Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay
OBR_0668

Filip a Lucka

OBR_2176

Tomáš a Dominika

OBR_2155

Silvie a Honza

IMG_8109

Jana a Honza

OBR_0668

Filip a Lucka

Krásná horská svatba Filipa a Lucky na sklonku léta v nádherné chatě Tesanka v Jizerských horách. I když počasí už nebylo nejteplejší, na bazén se dostalo ale i na opékání špekáčků. 

OBR_2176

Tomáš a Dominika

Tomáš s Dominikou a jejich svatba na krásném místě Váchův mlýn byla opravdu oslava lásky. Fotky mluví za vše

OBR_2155

Silvie a Honza

Silvie s Honzou jsou moji kamarádi a když mi řekli, že si vybrali mě za fotografa, nemohl jsem odmítnout. Hlavně Silvie do svatby pro mě byla prokletá, protože pokaždé, když jsem jí fotil na nějaké akci, jen pár fotek se povedlo. Takže jsem se rozhodl to prokletí zlomit…a takhle to dopadlo.

IMG_8109

Jana a Honza

Jedna z nejkrásnějších svateb letošního roku. Vyšlo nám uplně všechno co jsme chtěli. Krásný pár v dechberoucí lokaci v račím údolí a tohle z toho vyšlo.

IMG_4841

Ivet a Robert

Kousek od Přerova v malebné Hospudce Ve Stodole jsem přijel za  Ivetou a Robertem, kteří jsou jedním slovem miláčci.  Neskutečně praštění, vtipní takže focení šlo úplně samo. I přesto, že nám skoro celý den propršelo a svatba byla velmi komorní, jsme si svatbu všichni neskutečně užili.  Svatbu totiž dělají hlavně lidé!

IMG_4497

Sabina & Lukáš

Další „Ano – Ano“ další krásná svatba nedaleko Prahy. Sabina s Lukášem jsou prostě dokonalý pár. Na svatbě byla legrace a já se zdržel dokonce déle než jsem chtěl, ve společnosti skvělých lidí.

IMG_5346

Judit a Michal

Svatba v dechberoucí přírodě a panoramtů beskydských kopců. To byl den s Juditou a Michalem. I přes to. že rosničky hrozily skoro celý týden, že může i sněžit, počasí nám vyšlo asi nejlepší, co mohlo! Však se podívejte na fotoreport.

IMG_5354

Terezka a Tonda

Tato svatba aspiruje na svatbu roku a to je teprve začátek sezony. Když máte takto fotogenický pár, tak se ta svatba fotí sama. Místo, které si T+T vybrali je tak krásné, že bych tam chtěl mít svatbu i já…a že jsem toho viděl!  

IMG_2363

Iva & David

Fotit svatbu na podzim, zvlášt když je babí léto? To chceš. Krásný pár Iva a David jsou moji kamarádi, a proto mi bylo velkou ctí udělat jim pár svatebních fotek

IMG_5879

Jana & Pavel

Jižní Morava! Víno, ženy zpěv a samozřejmě krásná svatba. Jana s Pavlem měli svatbu na Kolonádě na Rajstně a zbytek v nádherném vinařství Villa Daniela v Úvalech. Musím říct že víkend na Moravě byla pro mě vlastně dovolená.